02 March 2014

Hea uudis, esimene toetuse taotlus sai positiivse vastuse....

21.02.2014 LEADER tegevusgrupp MTÜ Järva Arengu Partnerid kinnitab, et 2013 sügisel täiendavasse taotlusvooru esitatud taotlus vastab MTÜ JAP tegevuspiirkonna strateegiale. Projekt on heaks kiidetud ja suunatud rahastamisele eelmiste voorude vabanenud vahendite arvelt:

Projekt: Algus!

Projektitoetuse summa: 1 684,00 € Projekt toetab ettevõtluse alustamist ning aitab kaasa piirkonna väiketootjatele ja kodumajapidamistele toimetuleku suurendamiseks kauba müügi läbi. Kasusaajad on ettevõtte omanikud ja tema ümber koondunud võrgustik (10 tk), kellega koos müügi- ja nn. turupäevi korraldatakse.
Kaudsed kasusaajad on Tallinn - Tartu –Luhamaa maanteel sõitvad kemikaalivabu talu- ja koduaiakaupu hindavad inimesed ning Imavere küla, Koigi küla ja ka Paide linna elanikud, kes ei oma aiamaad ega koduaeda. Firma alustas köögi –ja aiaviljedega kauplemisega 21.08 2013 ning kauba kohaleveoga isikliku autoga, kuid juba praegu, paari nädal tegutsemise järel on selge, et sõiduauto ei mahuta kõiki vajalikke kaupu ja sageli tuleb kaupa tooma sõita mitu korda.
Et säästa aega ja teisi ressursse on vajalik autole järelhaagist, et kogu kaup ühe käiguga tuua müügiplatsile, samas kui tekib vajadus viia kaupa klientidele koju kätte, siis ilma järelhaagiseta ei ole mõtekas kaugele väikest kogust viia. Lisaks on vaja varjualuseid, kus kaup ja kauba pakkujad oleks kaitstud ilmastiku eest seni kui ettevõtluseks vajalik hoone saab remonditud.

 AITÄH!!!

No comments:

Post a Comment